LeukeSpellen.Be

Zoek de Weg: Orbox B, Tocht vol hindernissen, Polar Express, Road Blocks

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Lucky Tower 2

Lucky Tower 2

Avontuur Spelletjes ? Na het populaire spel Lucky Tower is er nu ook Lucky Tower 2: weer zo'n waanzinnig grappig ridderspel! Je bent een ridder die van de koning de opdracht krijgt om een vriend van hem vanuit het dorp veilig naar het kasteel te brengen. Onderweg naar het dorp zul je rovers en trollen moeten verslaan, en in het dorp zelf moet je ook allerlei opdrachten uitvoeren voordat je Anton mee kunt nemen naar het kasteel. Eén tip: een goed gebit zorgt voor een goede gezondheid, dus probeer om gaatjes zo snel mogelijk op te vullen met nieuwe tanden. Let goed op want soms zitten er nuttige hints in het spel verborgen. Dit spel is het leukst met het geluid aan!
Land van leugenaars 3

Land van leugenaars 3

Avontuur Spelletjes ? In dit spannende point&clickspel combineer je voorwerpen die je vindt met elkaar, in de hoop om weg te komen van die lugubere plek! Een hint: combineer metaal met een vuursteen, en een lap met een flesje lampolie, en daarna deze twee met elkaar. Zo heb je tenminste licht wanneer je de donkere grot in loopt, op weg naar het licht!
De Wok

De Wok

Avontuur Spelletjes ? In dit leuke point&click-spelletje ga jij samen met een buitenaards wezentje op zoek naar de Heilige Wok. Deze wok is ooit vanuit de ruimte op zijn planeet terechtgekomen, en sindsdien vereert het hele buitenaardse volkje het voorwerp dat bijzondere krachten schijnt te hebben. Boosaardige aliens hebben de speciale wok ook ontdekt, en meegenomen naar een onbekend oord. Tijd om hem terug te vinden!
Ashley de existentialist

Ashley de existentialist

Denk Spelletjes ? Ashley vraagt zich af wat de zin van het leven is. Ze besluit op ruimtereis te gaan om te kijken of ze daar een antwoord kan vinden op haar vragen. Hiervoor moet ze wel eerst de nodige voorwerpen verzamelen en deze in de juiste volgorde gebruiken. Help haar om de zin van het leven te ontdekken in deze point & click-game!
Nieuwsgierig

Nieuwsgierig

Denk Spelletjes ? Open de deur naar het land van onbegrensde mogelijkheden.
Hood 1

Hood 1

Avontuur Spelletjes ? Een klein dorp wordt bedreigd door een heks, dus gaat Fenrirr de wolf op weg om te kijken of hij ze kan helpen. Eenmaal aangekomen treft hij mensen aan die hem meer over de heks kunnen vertellen. Veel plezier met dit mooi getekende point&click-avonturenspel.
Hood 2

Hood 2

Avontuur Spelletjes ? Dit is het vervolg op Hood 1. Fenrirr gaat verder met zijn spannende zoektocht naar het verdwenen meisje. Veel plezier met dit mooi getekende point&click-avonturenspel!
Dodelijk gif 2

Dodelijk gif 2

Aktie Spelletjes ? Op de aarde is een alleenheerschappij ontstaan van een op geld beluste onderneming die alle bronnen van energie en grondstoffen in handen heeft gekregen. In het begin ging dit heel geleidelijk, maar naarmate het succes vorderde, veranderde alles steeds sneller. De verzwakte concurrenten van dit meedogenloze bedrijf, besluiten om hun krachten te bundelen. Ze vragen jou om binnen te dringen in de geheime basis van de vijand, ver van de bewoonde wereld. Je bent vastbesloten om deze missie te volbrengen, want zo kan het niet langer doorgaan! Volg de instructies binnen in de game om te kijken hoe je je doel kunt bereiken.
Hood 3

Hood 3

Avontuur Spelletjes ? In het vervolg op Hood 2 gaat onze held Fenrirr de strijd aan met demonen en met heks Marian Windlethorpe. Praat met mensen/wezens en verzamel en combineer voorwerpen om je doel te bereiken!
Jonge Romeo op avontuur

Jonge Romeo op avontuur

Avontuur Spelletjes ? Help jij deze jonge Romeo om op tijd op het afspraakje te komen dat hij met zijn vriendinnetje heeft? Hierbij zul je de nodige hindernissen moeten nemen en moet je op zoek naar een roos voor Romeo's vriendinnetje. Veel plezier met dit zoekspel!
Hood 4

Hood 4

Avontuur Spelletjes ? In deel 4 van Hood, gaat Fenrirr door met zijn zoektocht naar het meisje met de rode cape. Hij gaat hiervoor een andere wereld binnen, waar alle mysteries hopelijk worden opgelost! Praat met wezens en verzamel en combineer voorwerpen om je doel te bereiken.
Mogo Mogo

Mogo Mogo

Avontuur Spelletjes ? De Mogo moeten elke dag ploeteren voor hun eten. Bogo, een van hen, wil hun leven vergemakkelijken door een uitvinding te maken. Op een dag krijgt Bogo een droom, waarin hij allerlei puzzels moet oplossen. Help Bogo zijn doel te bereiken!
Mary's Zoektocht

Mary's Zoektocht

Avontuur Spelletjes ? Dit is een leuk avonturenspel dat zich afspeelt in het bezette koninkrijk Algoria. Anne, de prinses van Algoria, verschuilt zich in Camp Patterson. Ze heeft haar leven te danken aan Mary Reed, die haar in het verleden heeft gered. Deze dappere Mary krijgt op een dag een brief van Anne, met daarin het verzoek om naar Camp Patterson af te reizen. Dit doet ze, maar onderweg ontvangt ze het verschrikkelijke nieuws dat de prinses door de bezetter is gevangengenomen. Er staat haar dus maar één ding te doen: Prinses Anne's leven opnieuw redden! Ga op avontuur met Mary en zorg dat je alle zeven 'letterdruppels' vindt, om het einde van het spel een andere wending te geven! Het is soms even zoeken naar oplossingen in de plaatjes, maar dat maakt het spel juist uitdagend.
Georg het spook

Georg het spook

Denk Spelletjes ? Het spookje Georg zit opgesloten in een eng kasteel. Help jij hem om te ontsnappen? Kijk wel uit dat Georg geen spiegels en camera's tegenkomt, want daar kunnen spoken natuurlijk niet tegen. Zoek goed, en klik in de juiste volgorde op de voorwerpen die Georg weer een stapje verder helpen richting uitgang.
Reemus Reizen 2

Reemus Reizen 2

Denk Spelletjes ? Help Reemus en Liam het koninkrijk van Darnicus te bereiken! In elk level moeten Reemus en Liam een probleem oplossen om verder te kunnen. Jij kunt hen helpen door de voorwerpen die ze nodig hebben te vinden en ze steeds in de juiste volgorde aan te klikken. Veel puzzelplezier!
De ballade van Ketinetto

De ballade van Ketinetto

Avontuur Spelletjes ? Alle dorpsbewoners zijn ontvoerd door een stel gemaskerde demonen van Totem Island. Help Ketinetto bij zijn zoektocht om een boot te vinden en zeil naar Totem Island.
Donald de Dino 2

Donald de Dino 2

Avontuur Spelletjes ? Donald de dinosaurus is inmiddels geen babydino meer, maar een uit de kluiten gewassen dinosaurus! Help jij Donald om zijn vriendin te redden uit handen van de boosaardige holbewoner? Zorg dat hij alle gevaren ontwijkt, op weg naar de plek waar zijn vriendinnetje gevangen wordt gehouden. Deze leuke point & click-game wil je vast en zeker tot het eind uitspelen.
Gevangen 2

Gevangen 2

Avontuur Spelletjes ? Zoek de weg uit deze doolhof door de puzzels op te lossen en de hints te volgen.
Vampierkunsten

Vampierkunsten

Denk Spelletjes ? Als vampier heb je allerlei krachten. Je kunt jezelf veranderen in een vleermuis, maar je kunt ook vrouwen verliefd op je laten worden zodat ze alles voor je doen. Ook kun je voorwerpen op afstand bewegen, of dieren controleren. Als vampier kun je ook hele zware dingen verplaatsen. Nu gaat het er hier om dat je de juiste kracht gebruikt voor het juiste probleem. Help onze vampier door het duistere rijk en leid hem naar de schone vrouw zodat hij haar bloed kan drinken.
Klunzige inbreker

Klunzige inbreker

Avontuur Spelletjes ? Heb jij wel eens gehoord van een inbreker die een diamant terugsteelt van een mafiabaas om deze terug te brengen naar het museum? In dit zoekspel ontdek je hoe hij dit doet - uiteraard met jouw hulp!
Harry Quantum 2

Harry Quantum 2

Avontuur Spelletjes ? Ga op zoektocht met inspecteur Harry Quantum! In deze aflevering gaat Harry zijn best doen om de naam van worstelaar SuperBurro te zuiveren. Iemand heeft namelijk spullen gestolen uit het museum van Red Town en deze persoon geeft zich uit voor SuperBurro. Hij gaat slim te werk: overal om zich heen verzamelt hij voorwerpen en codes die hij daarna gebruikt om bijvoorbeeld een politieagent of suppoost om de tuin te leiden.
Mayagod

Mayagod

Avontuur Spelletjes ? Een mooi point&click-spel waarin je in het rijk der Maya's op zoek gaat naar een nieuw thuis. Klik in de juiste volgorde op de juiste voorwerpen, en word een Mayagod!
Earthbound

Earthbound

Denk Spelletjes ? Dertig landjes hebben jouw hulp nodig! De grond ligt er braak en is helemaal onbegroeid. Maak jij er weer kleine paradijsjes vol bloemen en planten van? Als een vierkantje eenmaal begroeid is, kun je niet meer terug. Er zijn vierkantjes waar je twee keer overheen moet, om ze volledig te vullen met begroeiing. Deze vierkantjes zijn donkerder gekleurd, dus je weet vanaf het begin dat je hiermee rekening moet houden. Veel plezier met dit leuke denkspelletje!
Harry Quantum 3

Harry Quantum 3

Avontuur Spelletjes ? Het is kermis in de stad, maar er verdwijnen bezoekers op een mysterieuze wijze. Harry Quantum gaat op onderzoek uit om bewijzen te verzamelen. En niet alleen bewijzen: hij moet ook op zoek naar de groene kaas waar de alien om vraagt. Harry gaat slim te werk: overal om zich heen verzamelt hij voorwerpen en codes die hij daarna gebruikt om medewerkers van de kermis om de tuin te leiden. Lukt het jullie om het mysterie op te lossen?
Dodelijk gif SA

Dodelijk gif SA

Aktie Spelletjes ? Speel nu dit bijzondere deel uit de 'Dodelijk gif'-serie! De multinational Dynasty Industries is jouw planeet langzaam aan het vergiftigen. Nadat je hun laboratoria hebt vernietigd, ben je terechtgekomen in een ondergronds gangenstelsel waarvan je geen flauw idee hebt waar het heen leidt. Nu is er geen weg meer terug! Je bent niet alleen in dit ondergrondse gangenstelsel: er zijn ook bewakers. Houd deze bewakers goed in de gaten: als ze met hun rug naar je toe staan, kun je je verplaatsen, anders niet. Val ze van achteren aan door op ze te klikken en vervolgens op de gele hand boven hen te klikken. Ook hier geldt weer: kies het juiste moment, want wanneer de bewaker zich te vroeg omdraait, ben je er geweest! Druk op de juiste letters (W, A, S of D) om de bewaker vervolgens aan te vallen. Succes!
Camera op zoektocht

Camera op zoektocht

Avontuur Spelletjes ? Help jij het wandelende fototoestel om naar de stad te komen? Hiervoor zul je allerlei voorwerpen moeten verzamelen en combineren.
Loondon

Loondon

Avontuur Spelletjes ? Jonah met de bochel leeft in een circus, maar hij heeft het er niet naar zijn zin. Als hij een poster van Loondon ziet, gaat hij op weg ernaartoe. Ga samen met Jonah op weg naar Loondon en help onderweg allerlei mensen.
Koalaspel

Koalaspel

Denk Spelletjes ? Laat de koala van een steen naar de volgende springen zodat de stenen zinken. Denk goed na over de volgorde, want de koala moet wel weer terug naar de beginsteen. Op de donkere stenen kun je twee of zelfs drie keer springen en in de hoek links boven vind je een aanwijzing voor de richting. Laat de koala niet in het water plonzen, want dan moet je opnieuw beginnen!
Paniek in de ruimte

Paniek in de ruimte

Avontuur Spelletjes ? Help deze Sovjet-kosmonaut om het kapotte ruimtestation te repareren en zorg dat hij weer heelhuids terugkomt op de aarde!
Een aardige ridder

Een aardige ridder

Avontuur Spelletjes ? Een ridder is op weg om de prinses te redden uit de handen van de boze tovenaar. Help jij de ridder tijdens zijn tocht door het middeleeuwse landschap? Hiervoor zul je allerlei voorwerpen moeten verzamelen en combineren.

Spelletjes - Zoek de Weg Little Game