LeukeSpellen.Be

Zoek de Weg: Orbox B, Tocht vol hindernissen, Polar Express, Road Blocks

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Fixation

Fixation

Denk Spelletjes ? Dit beetje vreemde, maar ontzettend uitdagende puzzel-platformspel gaat over Kathryn, een verstokte rookster die nogal wat last heeft van stress. De rook die ze uitblaast, kan ze gebruiken om schakelaars over te halen en om laserstralen te blokkeren in het huis waar ze rondloopt. Kathryn heeft de hulp van de andere personages in de game hard nodig: zorg dus dat ze er mee samenwerkt!
Ondergrondse ontsnapping

Ondergrondse ontsnapping

Denk Spelletjes ? Ontsnap uit je cel met behulp van een magisch geweer, dat openingen in muren maakt. Daar waar een groen vlakje met een pijl staat, word je de kant op gelanceerd waar de pijl naartoe wijst wanneer je op die plek de muur binnengaat. Je kunt zowel boven als onder de grond lopen. Wissel beide kanten handig af, om zo verder te komen: soms kom je boven de grond vast te zitten, en kun je toch onder de grond nog verder komen.
Dodelijke robot

Dodelijke robot

Aktie Spelletjes ? Jij bent een robot in de vorm van een mens, en je wordt ingezet als moordwapen. Je krijgt van je makers allerlei verschillende opdrachten, die je level na level zo goed mogelijk moet proberen uit te voeren.
De labmuis ontsnapt

De labmuis ontsnapt

Avontuur Spelletjes ? Help jij het laboratoriummuisje om te ontsnappen, voordat de laboranten hem te pakken krijgen en allerlei wrede dierproeven op hem uitvoeren! Zoek alle voorwerpen bij elkaar die de muis kunnen helpen en probeer zo snel mogelijk te zijn.
Nog een pleziertje

Nog een pleziertje

Denk Spelletjes ? Nadat je senator Lobe hebt vermoord moet je zien te ontsnappen. Je moet Mr. Personality vinden, want hij is degene die je een nieuwe identiteit kan geven. Doe anderen pleziertjes om je van hun hulp te verzekeren als je die nodig hebt in je zoektocht naar Mr. Personality. Succes!
Dodelijk gif 3

Dodelijk gif 3

Aktie Spelletjes ? Speel nu het derde deel van de 'Dodelijk gif'-serie! Je bent binnengedrongen in het lab van de vijand en ziet dat deze een dodelijke mutant aan het ontwikkelen is. Net op het moment waarop je bij de mutant staat, komt de bewaker binnen. Snel, verstop je en hou de bewaker goed in de gaten: als hij met zijn rug naar je toe staat, kun je je verplaatsen, anders niet. Val hem van achteren aan door op hem te klikken en vervolgens op de gele hand boven hem te klikken. Ook hier geldt weer: kies het juiste moment, want wanneer hij zich te vroeg omdraait, ben je er geweest! Druk op de juiste letters (W, A, S of D) om de bewaker vervolgens aan te vallen. Succes!
Bloeddorstig bezoek

Bloeddorstig bezoek

Denk Spelletjes ? Dit is een point & click-game waarin een wormvormige alien een waar bloedbad aanricht op aarde. Op een heel geniepige manier belaagt hij levende wezens, om ze vervolgens aan te vreten en zo hun eigenschappen over te nemen. Klik in de juiste volgorde op de juiste voorwerpen, zodat de buitenaardse worm zijn slag kan slaan. Dit is nog niet zo makkelijk, dus veel succes met zoeken! Uiteindelijk zijn er 6 verschillende aflopen mogelijk, probeer ze allemaal.
Orbox B

Orbox B

Denk Spelletjes ? Orbox B is een spel waarin je jezelf naar het eindpunt moet puzzelen door de juiste combinaties te maken.
Zomboy's avonturen

Zomboy's avonturen

Avontuur Spelletjes ? Zomboy wordt wakker in een vreemde wereld, en weet niet wie hij is, waar hij is of wat hij kan doen. Help hem op weg en zorg goed voor hem! Verzamel voorwerpen, die je ook met elkaar kunt combineren: een blikopener met een blikje hersenen bijvoorbeeld, waaruit je Zomboy een heerlijk ontbijt voor kunt schotelen! Zomboy gaat op weg, en komt onderweg allerlei personen tegen die zijn hulp nodig hebben. Tijdens de gesprekken kun je kiezen tussen verschillende vragen of antwoorden, dus jouw keuze bepaalt de wending van het spel. Een leuke point&click-game vol interactie!
Terug in de tijd

Terug in de tijd

Denk Spelletjes ? Wat is er gebeurd? Hoe komt het dat het oude omaatje dood naast haar bed ligt? Probeer in dit leuke en originele point&click-spel uit te vinden wat er is gebeurd, wie de dader is en wat de aanleiding is! Klik op de voorwerpen waarvan je denkt dat ze iets met de moord te maken hebben, en kijk wat er gebeurt. Veel plezier!
Killer Escape 2

Killer Escape 2

Avontuur Spelletjes ? Je bent ontsnapt uit de handen van een psychopaat die al vele slachtoffers heeft gemaakt. In tegenstelling tot je voorgangers is het jou wel gelukt om hem te doden. Je bent er alleen nog niet: nu moet je uit het huis zien te ontsnappen waar hij je had opgesloten. Zouden er nog handlangers in het huis aanwezig zijn? In een soort operatiekamer vind je medicijnen waar je wat aan kunt hebben en ook is het belangrijk dat je bewijzen verzamelt voor de politie.
Hectors broek is zoek

Hectors broek is zoek

Denk Spelletjes ? Hector Holmes, het neefje van de wereldberoemde Sherlock Holmes, heeft het voorbeeld van zijn oom gevolgd en is ook detective geworden. Er is hem iets vreemds overkomen: zijn broek is weg! Zoek goed, en klik in de juiste volgorde op de voorwerpen die Hector helpen om zijn broek terug te vinden.
Afsluiting

Afsluiting

Avontuur Spelletjes ? Probeer bij de deur te komen met de steen. Gebruik de steen op verschillende plaatsen om obstakels te verwijderen.
Dodelijke mist 2

Dodelijke mist 2

Avontuur Spelletjes ? Dit is het vervolg op Dodelijke mist. De mysterieuze mist is opgetrokken, maar het is er buiten je schuilplaats niet bepaald veiliger op geworden! Ga op zoek naar voorwerpen om deze met elkaar te combineren. Kijk naar alle mogelijkheden: je redding komt soms uit een onverwachte hoek!
Terug naar je planeet

Terug naar je planeet

Avontuur Spelletjes ? Je vliegende schotel doet het plotseling niet meer en daardoor ben je gestrand op de aarde. Daar moet je allerlei obstakels overwinnen, over afgronden springen en tegen wanden op klimmen om je bestemming te bereiken.
Slapeloos

Slapeloos

Avontuur Spelletjes ? Je bent een klein poppetje dat in het donker rondloopt. Alleen jij staat in de schijnwerpers, verder zie je niets om je heen. Dat is best lastig lopen zo. Probeer om in ieder level de uitgang zo snel mogelijk te halen!
Mysterieuze verdwijning

Mysterieuze verdwijning

Avontuur Spelletjes ? Een leuk vervolg op 'Verdwenen goudstaven'! De paranormale rechercheurs van Vortex Point staan voor een nieuwe uitdaging: de mysterieuze verdwijning van Selena. Red Selena voor het te laat is!
Tunnels en blokken

Tunnels en blokken

Denk Spelletjes ? Dit poppetje kan zich verplaatsen door verschillende ruimtes, en gaat telkens op zoek naar de rode deur. Het is de bedoeling dat je de ruimtes zo verplaatst, dat het poppetje vanaf het begin naar de uitgang kan lopen. Hiervoor is het wel nodig dat je alle ruimtes in de juiste volgorde naar de juiste plek verschuift!
Dodelijke mist 3

Dodelijke mist 3

Avontuur Spelletjes ? Dit is het volgende deel uit de Dodelijke mist-serie. Wanneer jij in je nieuwe vrachtwagen probeert te ontsnappen richting Cupertown, blijkt alles niet zo makkelijk te zijn als je had gehoopt. Ga op zoek naar voorwerpen waarmee je kunt ontsnappen: kijk goed om je heen, want je redding komt soms uit een onverwachte hoek!
Satanorium

Satanorium

Denk Spelletjes ? Catherine, haar vader en haar kleine broertje gaan op bezoek bij oma, in het stadje Horan. Wanneer ze bij een oud, verlaten sanatorium in de buurt van haar oma komen, stopt de motor opeens. Vader stapt uit om te proberen om de auto weer aan de gang te krijgen, en Catherine wordt een beetje ongeduldig van het wachten in de auto. Daarom besluit ze om uit te stappen en een kijkje te nemen bij het sanatorium. Daar ziet ze een fractie van een seconde een meisje voor het raam staan dat om hulp roept. Maar ondertussen is de auto gerepareerd en wil vader weer verder. Die nacht heeft Catherine een enge droom: ze loopt door het sanatorium, in de tijd dat dit nog in gebruik was. In een vertrek ziet ze plotseling het meisje van de dag daarvoor vermoord worden! Dan staat het meisje opeens voor het raam van haar oma's huis. Catherine loopt erachteraan en komt plotseling bij het verlaten sanatorium, dat vreemd genoeg wordt bewaakt door een politieman. Ga mee op avontuur met Catherine, en dring binnen in het sanatorium. Daar ontdek je stukje bij beetje welke gruwelen zich daar allemaal hebben afgespeeld. Ga eerst op zoek naar voorwerpen die van pas zouden kunnen komen. Deze komen in de 'inventory' te staan en zijn op ieder moment in de game te gebruiken. Klik vervolgens op de inventory en kies de voorwerpen die je op dat moment verder kunnen helpen in je lugubere zoektocht. Blijf vooral rustig!
Het meermonster

Het meermonster

Avontuur Spelletjes ? Weer een spannend avontuur uit het stadje Vortex Point! Er is een man verdwenen uit een hotel bij het Vortexmeer. Het monster van het Vortexmeer weet hier misschien meer van...
Inprenting

Inprenting

Denk Spelletjes ? Op de ene of andere manier ben je in dit vreemde huis vol vijandige figuren terecht gekomen. Schiet je vijanden dood en zoek een weg naar buiten. Klik op voorwerpen om ze op te rapen en kijk of je ze kunt combineren of ergens voor kunt gebruiken. Succes!
Gestolen hart

Gestolen hart

Denk Spelletjes ? Een vreemdeling heeft je hart uit je lijf gerukt. Ga op zoek in deze vreemde, donkere wereld en kijk of je je hart weer terug kunt vinden. Grote, zwarte monsters loeren op je in deze point&click game, en de grond waarop je loopt kan ook een onverwachte vijand zijn! Is het wel grond, of loop je op een reusachtig monster? Klik op de voorwerpen waarvan je verwacht dat ze je verder helpen.
Jack en de Aztekenschat

Jack en de Aztekenschat

Avontuur Spelletjes ? Weer zo'n leuke point&click game waarin je je ogen goed de kost moet geven! Jack is een moedige bandiet en in het Wilde Westen zit zo'n beetje iedere sheriff achter hem aan. Help jij hem om de Aztekenschat te vinden voordat de gemene dieven deze te pakken krijgen?
Avontuur onder water

Avontuur onder water

Avontuur Spelletjes ? Dichtbij het eiland Phi-sai groeit een bijzondere onderwaterplant. Jij gaat ernaar op zoek in je onderzeeërtje, en je zult nog heel wat avonturen beleven onder water! Zet de voorwerpen die je tegenkomt op een slimme manier in, zodat ze je helpen om blokkades uit de weg te ruimen. Succes!
Reis door de tijd

Reis door de tijd

Avontuur Spelletjes ? Bill E. Robinson heeft 's werelds eerste tijdmachine gebouwd. Hij is per ongeluk in een ander tijdperk beland, maar weet zelf niet waar, of in welk jaar hij is. Eén ding is zeker: er is geen elektriciteit, dus Bill zal zelf op zoek moeten gaan naar volts: 2000 om precies te zijn. Eerst in de schuur maar eens op zoek naar een middeleeuws shirt, want met dat futuristische, oranje shirtje belandt Bill telkens op de brandstapel!
Overval

Overval

Denk Spelletjes ? Je bent een meesterdief en gaat de grootste diamant ter wereld stelen. Daarvoor moet je het gebouw binnen dringen, de 12 veiligheidscodes en de diamant vinden en ontsnappen voor je ontdekt wordt. Dit alles moet je binnen drie kwartier doen, anders word je opgesloten. Succes!
Butler Gekte

Butler Gekte

Denk Spelletjes ? Jij bent de butler in dit huishouden. Probeer iedereen tevreden te houden. Klik verschillende dingen aan om een reactie te veroorzaken.
Robotland

Robotland

Avontuur Spelletjes ? Verzamel alle spullen die de robot nodig heeft om naar de machine in de kelder te komen. Pak alle 21 sterren in het spel!
Mysterie in Egypte

Mysterie in Egypte

Avontuur Spelletjes ? Weer zo'n leuke point&click game waarin je je ogen goed de kost moet geven! Akil, die in Egypte in een pottenbakkersatelier werkt, vindt op een dag een bijzondere hiëroglief. Hij is ontzettend benieuwd wat dit symbool betekent, en gaat op zoek naar iemand die hem dit kan vertellen. Ga jij met Akil mee op zoektocht? Verzamel voorwerpen en gebruik ze, zodat jullie samen steeds dichter bij het antwoord komen.

Spelletjes - Zoek de Weg Little Game